On tour Athén és Tallin: Megkezdődött a jegyértékesítés az októberi mérkőzésekre

Októberben két fontos válogatott túra vár ránk, melynek jegyinformációiról olvashattok bejegyzésünkben.

On tour Athén

A hivatalos belépőjegyre átváltható - névre szóló - utalványokat szeptember 21-én 12.00 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség a görög fővárosban a mérkőzés napján 14:00-20:45 között (a helyszín a Civitel Olympic Hotel lesz, 11 Olympias Str. 151 24 Marousi, Athén; https://www.civitel.gr/location/). A görög szabályok miatt a jegyvásárlás során az igazolvány azonosítójának megadása is szükséges, ezt az igazolványt kell bemutatni a hivatalos meccsjegy átvételénél. A mérkőzésjegyek egységesen 4000 forintba kerülnek.

On tour Tallin

A magyar válogatott három nappal később, október 15-én, 20.45-kor Észtországban lép pályára Nemzetek Ligája-mérkőzésen, a tallinni találkozóra 5000 forintért lehet megvásárolni a hivatalos meccsjegyekre váltható utalványokat, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség az észt fővárosban az A. Le Coq Arena vendégpénztárában, a mérkőzés napján 16:00-20:45 között.

A konzuli szolgálat tájékoztatója a Görögországba és Észtországba utazó szurkolóknak, ITT olvasható.

On tour Tampere - Információk a finn-magyar találkozóról

A szeptember 8-i, tamperei Finnország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre szeptember 6-án 12.00 óráig lehet megvásárolni a belépőjegyekre váltható utalványokat. Összegyűjtöttük a kiutazó szurkolók számára legfontosabb Információkat.

A szeptember 8-i, helyi idő szerint 19.00 órakor kezdődő Finnország-Magyarország mérkőzésre megvásárolt utalványokat a tamperei Ratina Stadion (Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere) vendégpénztárában lehet hivatalos mérkőzésjegyre váltani a mérkőzés napján 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig, személyazonosság igazolását követően. A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek, és szeptember 6-ig lehet megvásárolni őket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

A Finnországba utazó szurkolóknak a Konzuli Szolgálat az alábbi linken tett elérhetővé hasznos információkat: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/az-uefa-nemzetek-ligaja-merkozesekre-utazok-figyelmebe.

A magyar szurkolók a D5 szektorokban foglalhatnak helyet, melyet a D bejárat felől lehet megközelíteni. A stadion és környezetének térképei ITT találhatóak.

Információk a II. Carpathian Brigade Sportnapra

Július 14-én szombaton, Budapesten rendezik a CB második sportnapját, melyről összeszedtük a legfontosabb információkat.

A rendezvény helyszíne: BME Sporttelep, 1117 Bogdánfy u. 12.

Minden játékost és szurkolót megkérünk, hogy 8:30-ra érkezzen meg a helyszínre, hogy egy közös megnyitót követően időben elkezdjük a rendezvényt. Büfével készülünk, ahol szurkolóbarát árakon fogyaszthattok a rendezvény ideje alatt.

A kispályás labdarúgás küzdelmeinek díjazása az érmeken és a kupákon kívül eképp alakul

 • I. helyezett: 30.000 forintos ajándékutalvány és egy hordó sör a Ziccer - TrollFoci Sportpub-ba
 • II. helyezett: 20.000 forintos ajándékutalvány a Ziccer – Trollfoci Sportpub-ba
 • III. helyezett: 10.000 forintos ajándékutalvány a Ziccer – Trollfoci Sportpub-ba

Felsőkapufarúgó-verseny

A 14:00-kor kezdődő verseny győztese a Tricolour Clothing pólóját nyerheti meg.

Menetrend

Versenykiírás a 32 csapatos bajnokságra

 • A tornán mindenki saját felelősségre vesz részt! A játék műfüvön zajlik.

 • A pályára lépő játékosok csak teremcipőt, vagy műfüves cipőt használhatnak!

 • A mérkőzések elején a pénzdobás során nyerő csapat kezd, a másik csapat kaput választ.

 • Játékosok száma: 5+1

 • Játékidő: 2x10 perc, futóóra. Gól után középkezdés van. Félidőben a két csapat térfelet cserél, de szünet nincs.

 • Szabadrúgás: A sorfalnak 3 méterre kell tartózkodnia a labdától.

 • Büntető: 7 méterről.

 • Cserék: Felezőnél, saját térfélen történik. A lecserélt játékosnak először el kell hagynia a játékteret, majd azt követően jöhet be a cserejátékos.

 • Bedobás: Oldalról a játékon kívül kerülő labdát bedobással vagy berúgással lehet újra játékba hozni. Gól közvetlenül nem érhető el bedobásból/berúgásból.

 • Kapus: Csak kézből hozhatja játékba a labdát; az ellenfél térfelére átdobhatja, de gólt közvetlenül nem érhet el vele. Hazaadás esetén a kapus nem érhet kézzel a labdához. Kapusról is van szöglet.

 • Pontozás: A csoportkörök után a helyezések megállapításához pontegyezőség esetén a következő szempontok a mérvadóak:

 • Egymás elleni eredmény

 • Jobb gólarány
 • Több lőtt gól
 • 3-3 büntető

Az egyenes kieséses szakaszban a rendes játékidőben elért döntetlen eredmény esetén egyből a mérkőzés után 3 – 3 büntetőt rúg a két csapat.

Fegyelmezés, sportszerűtlen viselkedés:

 • Sárgalap felmutatása a játékosnak 2 perces büntetéssel jár.

 • Sárga+piros lap 3 perc büntetéssel jár. Letelte után a csapat kiegészülhet, a kiállított játékos azon a mérkőzésen már nem játszhat.

 • Piros lapos kiállítás 5 perces büntetést jelent. Letelte után a csapat kiegészülhet, a kiállított játékos a torna hátralevő mérkőzésein nem léphet a játéktérre.

 • A mérkőzéseken továbbá a nagypályás labdarúgás játékszabályai az irányadók.

Magyarország - Egyesült Államok | Képes beszámoló

A júliusi Európa-bajnokság előtt utoljára szállt itthon medencébe női válogatottunk, melyre szervezett szurkolást hirdetett a Carpathian Brigade. A megmozduláson körülbelül 200-an vettek részt, zömében fiatalok.

A mérkőzést USA könnyedén nyerte, ennek ellenére megállás nélkül, jó erővel szóltak a dalok. A lányoknak pedig továbbra is hajrá!

Fotók: Waterpolo.hu - Madar Balázs