Magyarország - Spanyolország | Képes beszámoló az uszodából

2017 utolsó megmozdulását szervezte a Carpathian Brigade, melyen a női pólóválogatottnak szurkolhattunk, idén rekordszámú 6. alkalommal. A nyári világbajnokság után először vettük célba az uszodát, ahova az eddig megszokott ingyenes világliga-jegyeket annyival egészítették ki a szervezők, hogy a kapu mögé a CB külön intézte a belépők elosztását. Érdekesség, hogy a táborba 20 perc alatt gazdára talált mind a 120 jegy, míg az egész uszodába pár nap alatt jött össze a 800 szurkoló jelentkezése.

A kedd esti mérkőzésre 17:30-tól volt gyülekező a margitszigeti szökőkútnál, hogy egy kiírás ("Börtönt az állatkínzóknak!") és egy közös évzáró kép után együtt közelítsük meg a Hajós Alfréd Uszodát.

A jegyek elosztása és a beléptetés után 120-130-an gyülhettünk össze a kapu mögött, míg 80-an az oldallelátóra szorultak. Külön köszönet azoknak, akik lemaradtak a CB gyors jegyértékesítéséről és így is kijöttek szurkolni a lányoknak.

A mérkőzés előtt egy "Három szín, mi éltet, a piros fehér zöld!" kiírás került két részletben kihúzásra, ezt egészítete ki a magyar himnusz után 40 darab közepes méretű új lengetős.

A lelátón látvánnyal és jó hangulattal zárta az évet a válogatott szurkolótábora, de a teljesítményre a medencében sem lehetett panasz, Bíró Attila tanítványai a világbajnoki ezüstérmes spanyolok elleni 10-9-es győzelemmel hálálták meg a közönség bizalmát.

Képes beszámolónkat láthatjátok, köszönjük a remek felvételeket az SMB Photography-nak.

Képek

Videók