Magyarország-Japán: győzelemmel kezdődött a vizes világbajnokság

20-11-es győzelemmel kezdtek a lányok a világbajnokságon Japán ellen. A kötelező siker után 18-án Franciaország, míg 20-án Hollandia ellen folytatódnak a küzdelmek a csoportgyőzelemért.

Szurkolótársunk rövid beszámolója:

Hivatalos információk szerint 6000-en szurkolhattunk Japán ellen a Hajós Alfréd Uszodában. A közel teltházas mérkőzésre szigorú, de gyors beléptetés volt a jellemző. A csomagokat átvilágították, de a zászlókat nem nagyon vették szemügyre, hozzátesszük nem is nagyon van lehetőség kitenni a korlátra azokat.

A gólzáporos találkozó első félidejében átlagos hangulat volt, 1-2 riaria jellemezte a lelátót. A második félidőben a CB-ből bejutott pár ember vette át a kezdeményezést, az addig ülő szurkolók közül többen is becsatlakoztak.

Kezdésnek nem volt rossz, szokásos módon új helyszínen és közegben kell a kilátogató szurkolóknak helytállni, reméljük, csütörtökön már nagyobb téttel, nagyobb hangulattal.

A Carpathian Brigade felhívása a csütörtöki mérkőzés előtt

Július 20-án 18:00-ra várunk mindenkit a Margitszigeten, a szökőkútnál. Ahhoz, hogy együtt tudjunk szurkolni, elengedhetetlen a korai érkezés.

Legyünk egységesek, fekete pólóban ajánlott a megjelenés.

Képek

Fotók: m4sport.hu, waterpolo.hu