Nagyvárad-Sepsiszentgyörgy: győzelemnek örülhettünk a Székely Légióval

Nagyváradra vezetett az utunk hétvégén, ahol a Sepsziszentgyörgy vendégjátékára voltunk kiváncsiak. A CB-s srácok először szerveztek ilyen utat székely testvéreink meccsére, 50 fővel indult a hajnali túra.

Ritkán megyünk reggel 10 órási meccsre, naivan gondolva, hogy most még a határon sem fognak felfigyelni a buszunkra. Ez a tervünk nem tartott sokáig.

A szokásos kontroll a határon, határőr felszáll, megkérdezi hova megyünk, érkeznek az előre megbeszélt válaszok, majd jön az újabb kérdés; "jaj de jó, hogy síelni tetszenek menni, de mikor van a meccs"? Erre a kérdésre már mindenki tudta, hogy nincs jó válasz, pár perc múlva át is vették a helyi erők a buszunkat, de rövidebb várakozás után rendőri felvezetéssel indulhattunk Nagyváradra.

A stadionhoz érve a Székely Légió már várt minket, körülbelül 100-150-en lehettünk összesen. A rövid értekezés után következett a lassú, körülményes beléptetés, az öngyújtótól kezdve, minden komoly pyrotechnikai elemet kerestek a biztonsági erők.

A vendégszektor a főlelátóval szemben a baloldali szögletzászlónál helyezkedett el. A mérkőzés ingyenes volt, az NSO tudosítása szerint 600 szurkolóval a helyszínen.

A mérkőzés jó hangulatban telt, amit egy vasárnap reggeli meccstől el is vár az ember, volt minden, fordítás, 11-es, kiállítás. A hajrában szerezte meg a győzelmet a Sepsiszentgyörgy, így elmondhatjuk, hogy eredményes túrán vagyunk túl, sikerült kiszurkolni a győzelmet.

Köszönjük ezt a napot szurkolótársainknak, a Székely Légiónak és a győztes csapatnak!

Forrás: TrollFoci, Hungarian Fanatics, Sepsi OSK szurkolók oldala