Jegyinformáció a vizes-világbajnokságra

A 17. FINA Világbajnokságra 2017. június 23-án, 15 órától indul a harmadik jegyértékesítési szakasz. A különböző sportágak küzdelmeire eddig 130.000 jegy talált gazdára, az óriás toronyugrás kivételével minden helyszínre lehet még belépőt váltani.

Jegyeket az eventim.hu oldalán lehet online megvásárolni.

Részletes programbontást ITT találhatnak szurkolótársaink.

CB'09 közlemény a július 20-i mérkőzésről

Szurkolótársaink, barátaink!

Nem maradunk júliusban sem szurkolás nélkül! A hazai rendezésű világbajnokság keretein belül július 20-án este játszik Hollandia ellen a női vízilabda-válogatott, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A tét a hazai rendezésű világbajnokságon a legjobb 8 közé való jutás!

Az elmúlt másfél év gyakorlata szerint szeretnénk lehetőségeinkhez mérten támogatni a lányokat, számítunk minden szurkolótársunkra! Csoportunk a 2000 forintos jegyeket váltotta ki.

További mérkőzésekről, a vizes vb-n való részvételünkről később tájékoztatunk mindenkit.

JEGYEK JÚLIUS 20-RA

Carpathian Brigade 2017 - I. félév

2017 első félévét győztes vízilabda-mérkőzések és vesztes labdarúgó-mérkőzések jellemezték. Képek és beszámolók összefoglalóját mutatjuk be a Carpathian Brigade megmozdulásaiból.

Magyarország - Olaszország

Az utolsó másodpercekben sikerült egyenlíteni, hogy a végén büntetőkkel legyőzzük az olimpiai ezüstérmest.

További képek ITT.

Magyarország - Franciaország

Látvány az uszodában, győzelem a medencében. Az év második vízilabda-mérkőzésén is győzelemnek örülhettünk.

További képek ITT.

Portugália - Magyarország

Az Európa-bajnokság után a legnagyobb idegenbeli megjelenés, 3000 magyar szurkolóval teli vendégszektor.

Beszámoló a túráról ITT olvasható.

További képek ITT.

Magyarország - Oroszország

2017 első hazai mérkőzésén 3-0-ás vereséget szenvedett a válogatott, 12.000 szurkoló előtt. Képes beszámolót ITT nézhetitek meg.

Andorra - Magyarország

A félév utolsó mérkőzésén Andorrában ért véget az éjjel. Reméljük a második félévben egy szebb időszak kezdődik.

Beszámoló a túráról ITT érhető el. További képek ITT.

Szurkolók az állatkínzás ellen

A Szurkolók az állatkínzás ellen felhívását olvashatjátok:

Szurkolók az állatokért

Egy szűkebb körben már régóta téma volt köztünk, szurkolók között, hogy valamit tenni kellene, hiszen egyre nehezebben viseltük, ami idehaza történik, vagyis ami idehaza nem történik az állatok védelmében, s tehetetlenül szemléltük, hogy újabb és újabb állatkínzó ússza meg a felelősségre vonást. Sokszor elhangzott, hogy valamit tenni kellene, valamit csinálnunk kell, hallatnunk kell a hangunk, hiszen az nem lehet, hogy egy ilyen erős közösség csöndben tűri ezt. A közelmúltban már érezni lehetett, hogy valami elkezdődött, valami nagy dolog van készülőben, hiszen megszületett a Fradi Dog Rescue, és egyre több táborról lehetett hallani, hogy bár névtelenül, de komolyan kiveszi a részét az állatvédelemből.

Aztán Fülőp halálával végleg betelt a pohár!

Sokunkat szó szerint sokkolt az a kegyetlenség, ahogy egy újabb élőlényt megkínoztak, megnyomorítottak, s végül meggyilkoltak, s attól tartunk, ha tovább tűrjük ezt, ha nem kapnak az illetékesek egy határozott jelzést, hogy ELÉG VOLT, akkor tovább folytatódik ez a tendencia, s továbbra is büntetlenül megúszhatja bárki, akinek éppen állatokat támad kedve lemészárolni. Ha nektek is elegetek van az állatkínzásból, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van abból, hogy az állatoknak nincsenek jogaik, mert egyszerűen tárgyként kezeli őket a hazai jogrendszer, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van a tehetetlen dühből, amit a képernyő előtt éreztek, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Sok "ha" lenne még, de elég volt! Elég volt a HALOGATÁSBÓL, elég volt a MÉSZÁRLÁSOKBÓL, elég volt a TÉTLENSÉGBŐL!

Aki valóban tenni akar valamit az állatokért, vagy csak egy gyertyát gyújtana Fülöpért, az tartson velünk most, és mutassuk meg, hogy mennyien tudunk összefogni egy jó ügyért! Kérünk minden szurkolót, klubhovatartozástól függetlenül, hogy tartson velünk 2017.06.25-én vasárnap Nagycserkeszre egy demonstrációra, hallassuk a hangunk, és gyújtsunk meg egy gyertyát azon a helyen, ahol Fülöp hónapokig szenvedett!

Bár a kezdeményezés tőlünk, szurkolóktól indult, természetesen nem csak szurkolókat várunk erre a BÉKÉS demonstrációra, bárkit szívesen látunk, aki jelenlétével támogatná az ügyet, így állatbarátok, állatvédő szervezetek, s a média jelenlétére is kiemelten számítunk, hiszen akkor lesz sikeres ez a megmozdulás, ha példátlan visszhangja lesz a hazai, s talán a külföldi sajtóban is!

  • Találkozó: Nyíregyháza, Tesco parkoló 11.30 - 12.15
  • Demonstráció: Nagycserkesz 13.00 - 15.00

Kérünk mindenkit, hogy fekete pólóban/felsőben érkezzen, s hozzon magával egy gyertyát!

JOGOKAT, AZ ÁLLATOKNAK, LETÖLTENDŐ BÖRTÖNBÜNTETÉST AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK!

A CB'09 felhívása és jótékonysági kezdeményezése

Szurkolótársaink, barátaink!

A minap megjelent sajtóhírek szerint a következő két hazai selejtezőre (Magyarország - Lettország; Magyarország - Portugália) az MLSZ egységesen 1000 forintos jegyárakat állapított meg. A legfrissebb hírek szerint Bernd Storck szövetségi kapitány azt a felajánlást tette, hogy az Andorrába kiutazó 600 szurkoló mindkét jegyét állja. Feltehetően az andorrai jegy bemutatásával mindenki megkaphatja a lett és portugál meccsjegyeit a pénztáraknál.

Nekünk, a válogatott fanatikusainak rendkívül fájó vereség volt az andorrai. Mindenféle felajánlás helyett az is elegendő, ha több ilyen mérkőzésre nem kerül sor és minden meccsen, legyen az győzelem vagy vereség, büszkén állhatunk ott a 90. percben, mert mindent megtett a csapat, a játékosok átérezték a címeres mez fontosságát és beleadták a szívüket. Mivel jelenleg nem a bojkottálásában látjuk a megoldást, ezért ott leszünk Lettország és Portugália ellen is.

A szövetségi kapitány felajánlásához kapcsolódóan azonban szeretnénk egy akciót elindítani. Szurkolótársunk Póka Zsolt kislánya, Zita súlyos betegséggel küzd. A bécsi kezelése rendkívül költséges és csoportunk tagjai szeretnének hozzájárulni a költségek enyhítéséhez. A következő mérkőzésekre szóló kedvezményes belépők lehetőséget teremtettek minden barátunknak, hogy a válogatottra félretett pénzéből jótékony célra ajánljon fel.

Legyünk ott a lelátón és segítsünk Zita gyógyulásában!

  • Papp Brigitta K&H – 10402991-86767148-76671000
  • Swift Kód: OKHBHUHB – külföldről történő utaláshoz
  • IBAN: HU80 10402991-86767148-76671000 – külföldről történő utaláshoz
  • Cím szükséges minden utaláshoz:
  • 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. – Budapest 1851, illetve Papp Brigitta, 2112 Veresegyház, Andrássy u. 30.

Bernd Storck állja az Andorrába kiutazó szurkolók jegyeit a lett és a portugál meccsre

1 nappal azután, hogy megerősítette az MLSZ Bernd Storckot a szövetségi kapitány posztján, friss bejelentést tett. Az M4Sportnak adott interjújából kiderül, hogy az Andorrába elutazott 600 szurkoló jegyét állja a következő két hazai mérkőzésre.

A következő két hazai selejtezőnk:

  • Augusztus 31.: Magyarország - Lettország
  • Szeptember 3.: Magyarország - Portugália

Forrás: M4Sport