2016 leglátogatottabb bejegyzései

Január 30-án indult blogunk, azzal a céllal, hogy a válogatott lelátói életéről írjunk és információkkal segítsük a mérkőzésekre, túrákra induló társainkat. Most összeszedjük, az első évben melyek voltak a legtöbb reakciót kiváltó bejegyzéseink, témákra bontva.

Blog

A barátságos mérkőzések kapcsán írtunk pár sort a régóta várt magyar-lengyel válogatott mérkőzésről, amit több oldal is megosztott. Utoljára 2003-ban játszottunk Lengyelországgal itthon, reméljük 2017-nél nem kell tovább várni. A bejegyzést ITT olvashatjátok el.

Beszámoló

A nyári Eb látogatottságban is kiemelkedett, nem meglepő, hogy a marseille-i bejegyzéseink voltak a legnépszerűbbek.

"Az egész nap a meccs 88. percében teljesedett ki, a gól után fantasztikus ünneplés kezdődött, a lelátó nagyon lassan akart kiürülni, örömmámorban úszott minden szurkoló."

A vonulásról készült videókat ITT, a szöveges beszámolót ITT találjátok.

Interjú

Több szurkolói csoporttal is sikerült interjút készíteni az Eb után, ezek közül a leglátogatottabb a ferencvárosi Green Monsters válaszai voltak. A képzeletbeli dobogóra az újpesti Viola Fidelity és a Carpathian Brigade került fel.

A csoportok mellett a fotós szurkolótársainkkal készítettünk az előzőhöz hasonló körkérdéses interjút, itt Réti Zsolt válaszait közül 3500-an olvasták.

Információ

A legnézettebb bejegyzéseink az információs témába tartoznak. A jegyekről, utazási tippekről szóló cikkek közül kiemelkedett idén a nyári Eb gyülekezőpontjainak meghirdetése.