Élet az Európa-bajnokság után

Alig kezdődött el a 2016-os év, minden futballszurkoló a nyári Európa-bajnokságról beszél. Ebben a bejegyzésben távolabb tekintünk, hiszen a VB-selejtezők már szeptemberben elkezdődnek.

Feröer-szigetek

Forrás: GettyImages

Kezdésnek szeptember 6-án idegenben játszik a labdarúgó-válogatott, Feröer-szigetekkel. Utoljára 2014-ben játszottunk Feröeren, 3 nappal a bukaresti túra után. Egy héten belül két ilyen túra sokaknál nem fért bele.

Repülős túra jöhet szóba, átszállással. Több lehetőség is van, mi eddig a Budapest-Koppenhága-Feröer-Koppenhága-Budapest útvonalat találtuk kedvezőbbnek. A Budapest és Koppenhága közötti repülőjegy (Norwegian/Ryanair), ára 20-25.000 ft között mozog.

Koppenhágából eljutni Feröerre (és vissza) 63.000 forintért lehet, az Atlantic Airways légitársasággal. A mérkőzés Tórshavnban lesz, 50 km-re van a repülőtértől, amit busszal 1 óra alatt lehet megtenni.

Érdemes figyelni melyik nap megy az ember, hogy vannak csatlakozások, de nagyjából 1-2 napon belül ezek az árak mozognak. Szállásokról később írunk, előzetesen booking.com-on, vagy Airbnb-n érdemes keresgélni. Ha valakinek van más ötlete, vagy tapasztalata szívesen fogadjuk.