Indul az utazás Dunaszerdahelyre

Április 2-án, szombaton felvidéki testvéreink hazai pályán, a Csallóközben fogadják a szlovákok elsőszámú kirakatcsapatát, a Slovant.
Minden jegy elfogyott.

Természetesen a helyi és környékbeli, elszakított országrészen élőkön kívül ismét számos helyről érkeznek magyar szurkolók. Információink szerint az anyaországból 7-800 szurkoló várható szombaton. A mérkőzésre minden jegy elfogyott. A stadion jelenlegi limitált befogadóképessége 5200 néző, ebből 400 fő a vendégszektor.
A mérkőzésen már ott lehet Domonkos Roland is, a DAC vezérszurkolója, aki nemrég töltötte le 18 hónapos eltiltását.

Budapestről a válogatott szurkolók utazásait szervező indulazutazas.com indít buszokat.

A dunaszerdahelyi Yellow Blue Supporters B-közép információja:

A kiemelten fontos DAC – szlovan rangadón a B-Közép szektorba való belépésre is nagy hangsúlyt fektetünk!
Elérkezett az a nap, amikor a B-Közép kártyával rendelkezők élvezhetik a kártya előnyeit, ugyanis ők saját hellyel rendelkeznek a szektorban. A fennmaradó helyeket a rendszeresen odajáró szurkolók fogják elfoglalni, akik szintén tisztában vannak az előzetesen ismertetett B- Közép szabályokkal.
Megalapozottnak látjuk, hogy a hazai, minőségi, szervezett, egységes, DAC- hoz méltó szurkolói kultúránkat a megfelelő keretek között valósítsuk meg, „zárt” közösségünket megtartva, egységünk megbontását nem hagyva! A kedves vendégeinket kérjük, hogy a B-Közép szektor szélein segítsék a szurkolást, és ők is legyenek aktív részesei a szurkolás sikerének, és ezzel a szezon legjobb hangulatát varázsoljuk stadionunkba!
A felfokozott érzelmeket alakítsuk feledhetetlenné és pozitívan éljük meg a DAC közösséghez, az együvé tartozás élményét!
Szurkoljunk úgy, hogy a meccs végén elmondhassuk, hogy mi mindent megtettünk!
Jó szurkolást!
Hajrá DAC! Hajrá Magyarok!

Végezetül a videó, ami a tavalyi derbi előtti készült:

Képforrás: Lelkes Ernő