Megváltozott a luxemburgi mérkőzés időpontja

Megváltozott a férfi A-válogatott Luxemburg elleni, novemberi felkészülési mérkőzésének időpontja: a találkozót az eredetileg kitűzött november 10-i időpont helyett november 9-én (20.00 órakor) rendezik a Stade Josy Barthelben - olvashatták a szurkolók az MLSZ Facebook közleményében.

A mérkőzés bejelentése óta 0 információt kaptunk erről az idegenbeli találkozóról, többen lefoglalták már a repjegyet és a szállást a 10-i napra, így érthető mindenki felháborodottsága.

Frissítés 1.

Szurkolótársak!

Lezárult a selejtezősorozat, csoportunk 18.000 km-t utazva bejárta az összes ellenfél stadionját. Sikertelenségek ide, rossz sorozat oda még Luxemburgba, egy barátságos, levezető meccsre is rengetegen vettek repjegyet a fanatikusok közül. A hét elején azonban értesültünk arról, hogy a mérkőzés időpontja megváltozott. Ezen új feltételek keresztbe tettek az eddigi szervező munkánknak, így sajnos nem tudunk részt venni a Luxemburg elleni meccsen.

CB'09

Frissítés 2.

A Magyar Labdarúgó Szövetség kötelességének érzi, hogy a Luxemburg elleni barátságos mérkőzés időpontjának változása miatt keletkezett felesleges kiadásokat megtérítse az érintettek számára. A Luxemburg–Magyarország barátságos válogatott mérkőzés időpontja november 10-ről egy nappal korábbra, 9-re módosult, mert a hazai szövetség csak ezen a napon tud a nemzetközi mérkőzéseken megszokott színvonalú létesítményt biztosítani, ahol mások mellett megfelelő vendégszektor is rendelkezésre áll. Miután a találkozó eredeti időpontja a magyar szurkolók előtt is ismert volt, így ez a változtatás azoknak, akik felelős módon már megszervezték utazásukat Luxemburgba, esetlegesen felesleges költségeket okozhatott.

A szövetség minden ilyen helyzetbe került szurkolót arra kér, hogy kattintson IDE, és ismerje meg a visszatérítési folyamat részleteit. A jelentkezés határideje október 30., hétfő éjfél.