Portugália-Magyarország: 2200 jegy fogyott a vendégszektorba

A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb március 25-én Lisszabonban lép pályára. A vb-selejtezőre már január közepétől lehet jegyet (egyelőre utalványt) igényelni, amiből információink szerint eddig 2200 gazdára is talált. Azok a szurkolótársaink, akik február 1-jéig igényeltek belépőt, szerdától a TEX Syma pénztárában meccsjegyre válthatják utalványukat.

Az októberi rigai túra után újra idegenbeli mérkőzésre készülhetünk. A két mérkőzés között 5 hónap különbség van, nem meglepő, hogy nagy az érdeklődés a lisszaboni vendégjegyekért. Az Estádio da Luz 65000 férőhelyes, így akár 3200-an is a helyszínen szurkolhatunk.

Bejegyzésünkben a legfontosabb információkból válogattunk:

"Azok a szurkolók, akik még nem rendelkeznek voucherrel, de szeretnének a helyszínen szurkolni a válogatottnak, február 27-ig vásárolhatják meg az utalványt a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban, egységesen 5000 forintért.

Első körben azok a szurkolók juthatnak a meccsjegyükhöz, akik február 1-ig megvásárolták voucherüket, ők szerdán 9 órától a Ticket Express Syma-csarnokban található jegyirodájában válthatják át jegyüket(nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig).

*A február 2-től február 27-ig megvásárolt voucherek jegyre váltására előreláthatóan március 10-től nyílik lehetőség, ugyancsak a Ticket Express Syma-csarnokban található irodájában.*

Akik nem tudják az utalványt kicserélni az utazás előtt, a mérkőzés napján a lisszaboni Hotel Corinthia (Av. Columbano Bordalo Pinheiro 105, 1099-031) lobbijában felállított jegycsere ponton tudják a névre szóló belépőt átvenni, 14 és 20 óra között. A Hotel Corinthia mintegy 3 kilométerre található a meccs helyszínétől, az Estádio da Luztól."

Frissítve: már 2600 jegy talált gazdára és február 27-ig tart a jegyértékesítés

Forrás: mlsz.hu