A Carpathian Brigade jótékonysági akciója

A csoport felhívását olvashatjátok:

Szurkolótársaink!

Az idei év nekünk, szurkolóknak megannyi feledhetetlen pillanatot ajándékozott, rengeteg élménnyel gazdagodtunk, örömünkben sírtunk az Eb góljai alatt, egészen egyszerűen jó volt magyar szurkolónak lenni. Vannak azonban nagyon sokan, akikkel szemben az élet nem ilyen kegyes, nem tudják mit hoz a holnap, milyen egészségnek örvendenek.

Az ünnepek közeledtével csoportunk ismét karácsonyi adománygyűjtésbe kezd. Az idei évben a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítványra (www.szememfenye.hu) esett a választásunk, ők működtetik a Dóri Házat. A gyermekhospice ház szolgáltatásait 0–24 éves kor közötti, krónikus vagy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, fiatal felnőttek és családjaik vehetik igénybe, és a legmesszebbmenőkig igazodik a beteg gyermeket nevelő család igényeihez.

Az Alapítvány szakemberekből álló csapata mindent megtesz, hogy a legteljesebb lelki, szociális és fizikai támogatást nyújtsa a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt, akik a Dóri Házban eltöltött idő alatt szép emlékekkel gazdagodnak.

A Magyarország-Svájc mérkőzés előtt találkoztunk Dzsudzsák Balázzsal, aki az adományozásunkat egy általa dedikált válogatott mezzel és egy pár cipővel támogatta. Mi ezt a két ereklyét licitre bocsájtjuk, melynek teljes befolyt összegét az alapítvány részére juttatjuk el! Íme a két link, amin licitálni lehet:

A cipőre ITT lehet licitálni!

A mezre ITT lehet licitálni!

Ezenkívül lehetőséget biztosítunk azok részére is, akik a csoportunk által gyűjtött pénzbeli adományhoz hozzájárulnának. Aki szeretne részt venni a gyűjtésben, az alábbi bankszámlaszámra utalhatja hozzájárulását:

  • Kedvezményezett neve: Árvay Brigitta
  • Kedvezményezett számlaszáma: 10701441-64730956-53200008
  • IBAN: HU98 1070 1441 6473 0956 5320 0008
  • Bic(swift) kód: CIBHHUHB
  • Közlemény: karácsonyi adomány

A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva idén nem gyűjtünk tárgyi adományokat, a befolyt összegből az alapítvány a lehető legszükségesebb dolgokat megvásárolhatja!

Az alapítvány és a magunk nevében is előre köszönjük a támogatásokat, ne feledjétek: Adni Jó!

CB’09