Ilyen volt a 2017-es év az ultrashungary.com-on

Blogunk 2016. januári indulásának második évét zárjuk le hamarosan, melyben sok kérdés és új témakör mozgatta oldalunk szerkesztőit. A válogatott mérkőzések közti szünetet kihasználva több sorozatot indítottunk, azzal a céllal, hogy olyan területeket mutassunk be, amelyek a mozgalom maga underground jellegéből fakadva, szélesebb körben kevesek számára adott részletes információkat eddig.

Ilyen sorozat volt a szurkolói barátságok témakör, ahol a hivatalos kapcsolatok nagy részét sikerült írásba foglaltatnunk, amit ezúton is köszönünk a csoportoknak, akik készségesen álltak rendelkezésünkre. Blogoltunk még a Népstadion és a Puskás Ferenc Stadion történetéről, készítettünk interjúsorozatot sálgyűjtökkel, illetve a még folyamatban lévő alsóbb osztálybeli csoportokkal való beszélgetések is színesítették az idei évünket.

A bejegyzések és interjúk körüli legpozitívabb visszajelzésünk volt 2017-ben, hogy a Sálerdővel való beszélgetés után elindult egy folyamat, melynek a végén a srácok megszervezték Magyarország első Futballbörzéjét, ahol mi is részt vettünk a kiállítók között.

Érdekességként még megjegyeznénk, hogy nem csak idén, de az elmúlt 2 évben a válogatott mérkőzések legnépszerűbb beszámolói azok voltak, ahol a koreográfiák előkészületeit mutattuk be. A tavalyi Elefántcsontpart, Svájc és Andorra elleni látványok után idén a portugálok elleni werkfotókat körülbelül 10.000-en látták. Örömmel vesszük, ha 2018-ban is tudosíthatunk hasonlóan "látványos" akciókról.

Reméljük, 2018-ban újdonságokkal és további fejlesztésekkel jelentkezhetünk, illetve a válogatott játéka is hozzájárul ahhoz, hogy ne akadjon meg a lelátói fejlődés, gondolhatunk itt akár a látványokra és a vonulásokra is.

Zárszóként, az év végére elkészült oldalunk intrója a későbbi videós bejegyzésekhez, illetve az új matricáink is hamarosan bemutatásra kerülnek. Most a kategóriák legnépszerűbb bejegyzéseit mutatjuk nektek:

2017 leglátványosabb bejegyzése

Magyarország-Portugália: Így készült a koreográfia

Beszámoló

Túráról

On tour Lisszabon

Vizes-vb-ről

Magyarország - Hollandia | Győzelem és teltház

Interjú

25 éves a fehérvári Red-Blue Devils

Közlemény kategória

Magyarország - Costa Rica: a Carpathian Brigade közleménye