Magyarország-Andorra: már szurkolói kártya nélkül is kaphatóak a jegyek

Lezárult a szurkolói klub tagjainak az elővételes jegyértékesítés, így már szurkolói kártya nélkül is jegyhez juthatunk. A legfontosabb információk közül válogattunk:

Miután a bérletek, és az elővételre felajánlott jegyek elfogytak, ezért a kedvezmények nélküli, széleskörű jegyvásárlás már a mai napon, 15.00 óra után elindult. Ettől kezdve minden érdeklődő vásárolhat belépőt, függetlenül attól, hogy tagja-e a Szurkolói Klubnak, vagy rendelkezik-e szurkolói kártyával. Szurkolói kártya nélkül továbbra is kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre, személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett.

Az andorrai fél korábban jelezte, hogy nem tart igényt jegyekre a Groupama Aréna vendégszektorába, így – bár a belépők igen jó ütemben fogytak – még több ezer jegy vár a magyar válogatott szurkolóira.

Szurkolói-, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával).

Két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

Fontos információ még, hogy a kapu mögötti szektorok közül a

  • B1 szektorba 864 db

  • C1 szektorba 471 db

jegy áll rendelkezésre.

Forrás: mlsz.hu

Fotó: Luckystriker1899 prod.