Magyarország - Andorra: jegyinformáció

2016. november 13-án, vasárnap 18 órakor Andorrával játszik a válogatottunk Vb-selejtezőt. Először bérletet lehet venni, majd elindul a többlépcsős jegyértékesítés. Szurkolói kártya nélkül legkésőbb 2016. október 26-án 9 órától lehet jegyet venni.

  • B2-B3 szektorokba továbbra is 4000 ft-ba kerülnek a jegyek
  • Bérletek továbbra is válthatóak (eddig is lehetett kártya nélkül!)
  • A Svédország elleni felkészülési mérkőzésre féláron válthatnak belépőt a szurkolók

A magyar válogatott Andorra elleni vb-selejtezőjére a szurkolók első körben a bérlet megvásárlásával biztosíthatják a helyüket. A bérletek értékesítése október 14., péntek 18 órától indul, azok megvásárlására pedig a megszokott módon online, vagy országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban van lehetőség.

A mérkőzésre október 19-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik meg a jegyek árusítása. Ettől a naptól a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőjüket, vagyis a jegyértékesítést első körben az MLSZ kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára teszi elérhetővé.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is folyamatosan elérhető. A mind a négy hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30%, egyéb vásárlóknak 15% kedvezményt biztosít.

Jegyvásárlási lehetőség az elővételi akció lezárása után

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba. Ezen szurkolók számára – rendelkezzenek szurkolói-, illetve klubkártyával vagy sem – a jegyértékesítés egységesen legkésőbb 2016. október 26-án 9 órakor indul.

Amennyiben azonban az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott jegyek ennél az időpontnál korábban elfogynak, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik, akár október 26-a előtt is.

Szurkolói-, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni személyazonosító okmánya bemutatásával). A klubokkal történt egyeztetéseket követően két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

Külföldi állampolgárok – az andorrai állampolgárok kivételével, mert ők az andorrai szövetségen keresztül juthatnak belépőkhöz – utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére. Az átírás csak személyesen történhet.

A Svédország elleni felkészülési mérkőzésre a jegyárusítás november elején indul majd.

Budapesti TEX-jegyirodák:

TEX Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 11.00-15.00

TEX Syma (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) Nyitva tartás: H-P: 09.00-17.00 (Ebédszünet: 13.00-13.30 között)

Forrás: mlsz.hu