A CB felhívása a portugál meccs előtt

Szurkolótársaink, barátaink!

Vasárnap elérkezünk az utóbbi idő legnagyobb figyelemmel kísért meccséhez, melyen Portugália az ellenfél. Nehéz időszak áll csoportunk és a magyar szurkolók mögött, viszont szeretnénk ezen a meccsen a Carpathian Brigade történetében egy új fejezetet nyitni, szintet lépni. Hosszú út vezetett idáig, több olyan meccsel, ami nem indokolná lelkesedésünk, de fanatizmusunknak nem szabhatunk határt.

2017 szeptember 3-án, amikor kifutnak a csapatok a himnuszok előtt, 18.000 társunkra, barátunkra számítunk. Igen, szeretnénk egy hatalmas élőképet a stadion B-C-D lelátóin. Terveink kész vannak, részletes mintával készülünk, ezért tényleg mindenki segítségére szükségünk van.

Azt szeretnénk kérni először, hogy a nagy tömeg miatt, mindenki legyen már a lelátón 19:30-kor. Ne a büfében, ne a beléptetésnél szenvedve.

Kérésünk továbbá, hogy minden eddigi hazai meccsnél egységesebbek és figyelmesebbek legyünk.

  • Ha azt látod, valakihez nem jutott el az információ, segíts neki.
  • Ha azt látod, valaki idő előtt elmozdítja a kihelyezett fólialapokat, szólj rá.
  • Ha azt látod, valaki inkább a saját zászlóját emeli fel, szólj rá.
  • Ne fotózzatok, ne kamerázzatok a koreó alatt, sok jó felvétel lesz enélkül is.

Csak így lehetséges, hogy 18.000 szurkoló egységes legyen. Ahogy eljön a meccsnap és kihelyezésre kerülnek az elemek, onnantól már rajtatok múlik milyen képet mutatunk a világnak.

Csoportunk finanszírozta a látvány minden egyes elemét, a szokásos módon, aki szeretne hozzájárulni a költségekhez, a lelátók alatt, a beléptetőkapuk környékén megtalálható mozgó urnáknál, becsületkasszáknál megteheti.

Carpathian Brigade '09