Jegyinformáció a Magyarország-Spanyolország női vízilabda-mérkőzésre

December 19-én játszik a magyar női vízilabda-válogatott Spanyolország ellen a Hajós Alfréd Uszodában. A mérkőzésre ingyenes a belépés, a kapu mögötti a jegyeket a Carpathian Brigade, míg oldalra az MVLSZ értékesíti.

A Carpathian Brigade közleménye

A jelentkezéseket a cb09.waterpolo@gmail.com címre küldött üzenettel tehetitek meg. Az üzenetben tüntessétek fel nevetek, illetve elérhetőséget (email vagy telefon), valamint, hogy hány főre jelentkeztek! Az adatok semmire sem lesznek felhasználva a kapcsolattartáson kívül, csak mi fogunk tudni róluk. Egy fő csak egyszer jelentkezzen! Ne küldjetek emaileket XY+4 fővel mind az öten!

A mérkőzés INGYENES, de a szektor befogadóképessége VÉGES!! Amint megtelik szólni fogunk! Mindenki válasz emailben értesülni fog róla, hogy jutott-e még neki jegy! Amennyiben valakinek már nem jut jegy akkor, de csak akkor regisztrálhat a szövetségnél (erről infó akkor).

FONTOS! Aki jelentkezett, annak a megjelenés és a 100%- os teljesítmény kötelező! Aki mégsem tud megjelenni, kérjük időben jelezze, hogy más léphessen a helyébe.

FRISSÍTÉS: a CB jegyei elfogytak, a további helyekért írjatok a regisztracio@waterpolo.hu címre!

A Magyar Vízilabda Szövetség közleménye

A Magyar Vízlabda Szövetség kedveskedve szurkolóinak 600 fő számára ingyenessé tette a belépést mindkét eseményre, ugyanakkor a megszokott regisztrációhoz kötötte. A regisztrációs kérelmeket az adatok (email cím, telefonszám) és az igényelt belépők számának felsorolásával a regisztracio@waterpolo.hu címre lehet elküldeni, egy email címről négy ingyen belépő igényelhető. Kérjük, feltétlen jelezzék azt is, melyik eseményére igénylik a jegyeket!

  • Világliga, nők, európai selejtező, 2. forduló – 2017. december 19.
  • Hajós-uszoda
  • Magyarország–Spanyolország, 19:00