On tour Tampere - Információk a finn-magyar találkozóról

A szeptember 8-i, tamperei Finnország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzésre szeptember 6-án 12.00 óráig lehet megvásárolni a belépőjegyekre váltható utalványokat. Összegyűjtöttük a kiutazó szurkolók számára legfontosabb Információkat.

A szeptember 8-i, helyi idő szerint 19.00 órakor kezdődő Finnország-Magyarország mérkőzésre megvásárolt utalványokat a tamperei Ratina Stadion (Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere) vendégpénztárában lehet hivatalos mérkőzésjegyre váltani a mérkőzés napján 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig, személyazonosság igazolását követően. A jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek, és szeptember 6-ig lehet megvásárolni őket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

A Finnországba utazó szurkolóknak a Konzuli Szolgálat az alábbi linken tett elérhetővé hasznos információkat: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/az-uefa-nemzetek-ligaja-merkozesekre-utazok-figyelmebe.

A magyar szurkolók a D5 szektorokban foglalhatnak helyet, melyet a D bejárat felől lehet megközelíteni. A stadion és környezetének térképei ITT találhatóak.