Portugália-Magyarország: jegyinformáció

Mai napon, január 18-án délután kezdődik a jegyértékesítés a március 25-i lisszaboni mérkőzésre. A jegyek egységesen 5000 forintba kerülnek, szurkolói kártya nélkül neten is megvásárolhatóak, először csak utalvány formájában.

"Az Estádio da Luz stadionban sorra kerülő találkozóra szóló vendégjegyek árusítása január 18-án délután kezdődik meg, a magyar szektorba szóló belépőket 5000 forintos egységáron lehet megváltani.

A mérkőzés iránt jelentős érdeklődés mutatkozik, ezért a hazai szövetség a maximálisan igényelhető jegyet kérte a portugáloktól, de a szervező szövetség csak abban az esetben nyitja meg a teljes vendégszektort a magyar szurkolók számára, ha megfelelő számú belépő elfogy január végéig.

Az utalványokat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a Ticket Express budapesti irodáiban, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni március 1-ig."

Az utalványokat március 16-tól március 23-ig lehet majd beváltani a Ticket Express Syma irodában, illetve a mérkőzés napján Lisszabonban (pontos információ erről később).

Forrás: mlsz.hu