Hivatalos: Lisszabonban lesz a Portugália elleni mérkőzés!

A portugál szövetség honlapjának tájékoztatása szerint, a március 25-én, helyi idő szerint 19:45-kor kezdődő Portugália-Magyarország Vb-selejtező mérkőzés házigazdája a lisszaboni Benfica arénája, az Estadio da Luz lesz.

Ez a hír sokaknak jelenthet plusz információt az utazás megtervezéséhez, hiszen sokan a repülőjegyük megvásárlásával máig kivártak, tartva attól, hogy Portóban, vagy esetleg egy harmadik városban kerül megrendezésre a találkozó.

Ami az utazási lehetőségeket illeti, a Wizzair közvetlen lisszaboni járata már most nagyon drága, a legrövidebb és legkényelmesebb utazást biztosító (24-én oda / 26-án vissza) gépre 156.000 Ft-ba kerül már ma is egy jegy. Az egyhetesre bővített túra (22-én oda / 29-én vissza) azonban már 46.000 Ft-ért is foglalható, persze csomagok nélkül.

Más légitársaság nem üzemeltet közvetlen járatokat (már egy jó ideje a TAP Portugal sem) Budapest és Lisszabon között, így aki olcsóbban szeretné kihozni a túrát, annak érdemesebb körbenéznie az átszállásos lehetőségek között. A nagyobb európai társaságoknál (KLM, AirFrance, Lufthansa, TAP stb.) kb. 50-70.000 Ft környékén lehet most egy oda-vissza jegyet foglalni; ugyan egy átszállással, de teljesen normális utazási idővel.

A 2003-ban épült stadion 65.000 férőhelyes, így akár 3.200 magyar szurkoló is helyet foglalhat majd a vendégszektorban - ha leszünk annyian.

Forrás: FPF Fotó: electrovoice.com