Válogatott évzáró az uszodában

2017-ben az uszodában zárja az évet a Carpathian Brigade és a válogatott szurkolói. A helyszín, a jól ismert Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, ahol a spanyolokat fogadja a női vízilabda-válogatott. Ebből az alkalomból a közeljövőben több bejegyzést olvashattok blogunkon, elsőként a CB felvezetőjét a december 19-i mérkőzésre.

"Barátaink, szurkolótársaink!

Közeledik a világliga-selejtezők második, hazai fordulója. A lányok fiatal csapattal az első fordulóban szoros küzdelemben egy góllal maradtak alul Hollandia válogatottjától, így megmutatták, hogy van keresnivalójuk. A hazai meccseken így még fontosabb lesz az erős jelenlét, hogy a csajok egy pillanatra se érezhessék magukat egyedül, végig egy határozott, masszív egész részei lehessenek!

Az első mérkőzés előreláthatólag a Margitszigeten kerül megrendezésre. A helyszín nem ismeretlen számunkra, viszont azzal mindenki tisztában van, hogy a részünkre megnyitott lelátó nem túl nagy, így szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy figyelje az eseményt, ne maradjatok le semmiről.

A napokban érkezünk új információkkal, addig is készüljetek, mert december 19-én megőrül az uszoda és az eddigieknél is nagyobb pokol száll a medencére!

Hajrá Magyarok!

Carpathian Brigade"