Varsói programajánló az ekstraklasa.hu ajánlásával

Jövő hétfőn Rigában játszik a magyar válogatott és a hírek szerint rengeteg magyar szurkoló utazik a mérkőzésre. A vendégszektorba szóló 570 db jegy már hetekkel ezelőtt elfogyott. A túrát bevállaló szurkolók közül sokan Varsóban terveznek egy rövidebb vagy hosszabb pihenőt a hétvége folyamán, így számukra készítettünk egy rövid kis összeállítást, hogy mivel lehet stílusosan eltölteni a hétvégét a lengyel fővárosban.

Lengyelország - Dánia

Október 8. szombat (20:45) - Stadion Narodowy

A lengyel válogatott hazai pályán folytatja a selejtezőket, ellenfelük pedig a dán válogatott lesz. Mivel a lengyel csapat sikeresen szerepelt az EB-n, így a válogatott körül egész kellemes futball-láz hangulat uralkodik. Ez sajnos azt is jelenti, hogy a mérkőzésre már egy hónappal ezelőtt elkelt minden jegy, így legfeljebb a viagogo-n lehet rá szerezni 20-25.000 Ft-ért. De az is biztos, hogy szombat este Varsó minden kocsmájában ezt a meccset fogják nézni az emberek.

Warsaw Tattoo Convention

Október 8-9. szombat-vasárnap - Legia stadion

Minden évben a Legia stadionja ad otthont Lengyelország legnagyobb tattoo kiállításának. Rengeteg tetoválóművész (köztük a Legia előénekese!), sok szurkoló, remek hangulat és remek zene. Egy magyar szurkolónak biztos, hogy tetszeni fog. A belépő elővételben 35 zł (2500 Ft), helyszínen vásárolva 45 zł (3400 Ft).

További infók: http://tattooconvention.waw.pl/en/

Jegyvásárlás: https://kupbilet.onet.pl/inne/targi/re0100

Patoriots

Lengyelország egyik legjobb szurkolói boltja, ahol pirotechnika is kapható! Péntektől keddig minden magyar vásárlónak kedvezmény!

Cím: Centrum Handlowe Arkady pod Mostem Poniatowskiego (a Poniatowski híd alatti áruház - a belvárosban) ulica Solec 81B (A84-es üzlethelyiség, az emeleten)

Nyitvatartás: hétköznap 11-19 szombat 11-15 vasárnap zárva

További info: http://patoriots.com/kontakt/

Ursus Warszawa - Legia II Warszawa (IV. osztály)

Október 8. szombat 15:00

Aki megnézne egy alsóbb ligás meccset, annak ki kell fáradnia Varsó külvárosába, Ursus kerületbe. Pár száz néző és egy kis Ursus-tábor várható. Belépő 10 zł, regisztráció nincs.

A stadion címe: ulica Sosnkowskiego 3. (Ursus kerületben)

To My Kibice

Sok Lengyelországba utazó szurkoló szokta kérdezni, hogy hol lehet kapni To My Kibice magazint. Varsó belvárosában az EMPIK boltokban vásárolható meg az újság. A nemzetközi kiadás (TMK+) címlapján ráadásul ebben a hónapban épp a Pécs-Ferencváros mérkőzésről készült kép található, illetve beszámoló a találkozóról!

EMPIK boltok a belvárosban:

ul. Marszałkowska 116/122 (nyitva: H-Szo 9-22, V 11-20) ul. Nowy Świat 15/17 (H-Szo 9-22, V 11-19)

Lengyelország - Örményország

Október 11. kedd 20:45 (Stadion Narodowy)

Rigából hazafelé is van lehetőség beugrani egy válogatott meccsre Varsóba. Ráadásul erre a meccsre még több ezer jegy vár gazdára. A legolcsóbb 100 zł (7500 Ft) jegyekből már csak nagyon kevés van, 160 zł (13.000 Ft) jegyekből viszont még rengeteg található a rendszerben.

Jegyvásárlás külföldiek számára:

1) https://kupbilet.onet.pl/ms2018polskaarmenia 2) regisztráció 3) a választott felhasználónév, a jegyvásárlók adatainak (név + szem.ig.szám) és a személyi igazolványok fotóinak elküldése az obcokrajowcy@kupbilet.pl e-mail címre, ahol kézzel engedélyezik a jegyvásárlást a külföldiek számára (pár óra alatt, esetleg másnapra) 4) a visszajelző e-mail után lehet kiválasztani a kívánt szektort és ülőhelyet 6) be kell tölteni a megadott személyek adatait 7) a "print ticket yourself" opciót kell választani 8) fizetési módnak a "DOTPAY" opciót kell választani 9) bankkártyával kifizethető a jegy 10) ki kell nyomtatni a .pdf formátumban kapott belépőt

Forrás: ekstraklasa.hu