Vendégszektor – Hamarosan megjelenik első nyomtatott kiadásunk!

Több hónapos háttérmunkák után végre nagy örömmel bejelenthetjük: rövidesen megjelenik kézzelfogható időszaki kiadványunk, mely a VENDÉGSZEKTOR🔥 nevet fogja viselni. A „Nyugaton már megoldották” oldallal karöltve ezzel egy álmunk valósul meg, a közös fanzinban olvashattok beszámolókat, interjúkat és történeteket mind a hazai, mind a külföldi szurkolói mozgalmak életéről.

A blogunkon korábban megjelent beszámolók és csoportokkal készült interjúk utáni sok pozitív visszajelzés kellő önbizalommal párosult és úgy éreztük, valóban lenne létjogosultsága egy ilyen magyar nyelvű (klubfüggetlen) szurkolói újságnak. Több vendégszerzővel együttműködve készült az első 60 oldalas kiadás, amit sok szeretettel ajánlunk minden szurkolótársunknak. Reméljük, minden fanatikus talál benne magának tetsző irományt, ami klubszimpátiától függetlenül egy érdekes oldalát mutatja be a lelátói életnek.

További információkat és a részleteket a pontos megjelenésről hamarosan közölni fogjuk, addig is álljon itt az első szám "üres" címlapja, melyről a hiányzó szalagcímeket a napokban ismertetjük: